Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

​Εταιρεία

Η STAVROU SERVICES είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με παρουσία πάνω από 35 χρόνια στο χώρο των καυσίμων και διανομής πετρελαίου θέρμανσης, έχει πλέον επεκταθεί στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κτηρίων. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η χρήση του internet κρίνετε αναγκαία έτσι και η εταιρία μας εξελίσσεται χρησιμοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες όσο καλύτερα γίνεται χωρίς όμως να χάνεται η «παράδοση» και η ποιότητα στην εξυπηρέτηση.

Η STAVROU SERVICES, δεσμεύεται για το αύριο, με στόχο να συμβάλει στον περιορισμό του COVID-19, στη μείωση της ρύπανσης και την σπατάλη χαρτιού και πλαστικού με την χρήση έξυπνων προϊόντων (Smart Building Solutions), τηρώντας πάντα την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, προχώρησε με τα παρακάτω τρία βήματα:

1. Καινοτόμες διαδικτυακές υπηρεσίες 
Δημιουργήσαμε μια νέα πλατφόρμα για την έκδοση και διαχείριση κτηρίων, όπου παρέχεται εύκολα και απλά (μέσω κινητό, tablet, laptop) οι παρακάτω πληροφορίες ή ενέργειες:

• Ηλεκτρονική αποστολή ειδοποιητηρίων.
• Πληρωμή των κοινοχρήστων online
• Τήρηση ιστορικού πληρωμών, ενεργειών, ατζέντα κ.α.
• Προφίλ διαμερίσματος: Ανάλυση κοινοχρήστων, οφειλές κ.α.

2. Ανακαίνιση – Αναβάθμιση Κατοικίας
Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία στην διαχείριση των κατοικιών, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των Αρχιτεκτονικών – Τεχνικών έργων. Όλες οι εργασίες που αφορούν την πρόσοψη και το εσωτερικό, υλοποιούνται με γνώμονα την τεχνική αρτιότητα και την υψηλή αισθητική. Η αρχιτεκτονική μας μελέτη σε συνεργασία με εταιρείες που εμπιστευόμαστε για:

• Την αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος,
• Tα ανταγωνιστικά κοστολόγια,
• Την τεχνική τους εξειδίκευση και την υψηλή αισθητική των δημιουργιών τους.

3. Προϊόντα Kärcher για το Σπίτι, τον Κήπο, το εξοχικό
Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την εταιρεία Kärcher, τόσο στο εμπορικό τομέα αλλά κυρίως στο service των επαγγελματικών προϊόντων, μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε και τα οικιακά προϊόντα της.